Velg en side

Vårt Team

Haugaland Esport Arena (HEA) har ett stort team med frivillige som er med på alt fra serverdrift, grafisk design, moderering til programmering. Under kan du lese litt om våre ulike TEAMS.

HEA STYRET

Haugaland Esport Arena sitt ungsomstyret er toppen av kransekaken. Her sitter det en gjeng som har det overordnede ansvaret for å finne på å drifte flere av aktivitetene til HEA.

Styreleder: Kristoffer

Vara: 

TEAM DEV

Vår egen development gjeng er ansvarlige for drift av alle våre servere og tjenester samt utvikling av nettsiden vår og medlemsystemet vårt. De er også ansvarlige for drift av alle gaming stasjoner som er plassert rundt om på Haugalandet.

Leder: Erik

TEAM STREAM

Gjengen som driver med streaming er ansvarlige for alle livestreams som HEA har. Dette omhandler alt fra grafikk, oppsett av studio til å produsere direktedendinger.

Leder: Jan Helge

s

TEAM MOD

Hva er vi uten våre modetatorer? Vårt moderator team har ansvaret for å følge opp chat på alle våre tjenester samt bidra til å passe på juksing i konkuranser.

Leder: Harald

j

TEAM ART

Denne gjengen er ansvarlig for det meste du ser av grafikk, plakater og logoer hos HEA. Denne gjengen består av flere kreative folk som hjelper til med grafisk design og promotering til HEA sine tjenester og aktiviteter.

Leder: Hanne